Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
3 mins

Voorgerechten vis


Dorade 9.25 – pompoen / rode ui / furikake / quinoa

Zalm 8.95 – zacht gegaard/ chioggia biet / wortel 

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 8.50 XXL 12.85- kaas / truffel / pijnboompit / supply eendenlever +3.00

Wildzwijn pastrami 9.25 – couscous / rode ui / krokant van desem / pompoen

Wildplankje 9.75 – pate / bitterbal / rilette van fazant / bouillon

Voorgerecht vega


Herfstragout 7.95 – paddenstoelen / brioche / bieslook

Herfstsalade  7.95 – stoofpeer / geitenkaas / walnoot

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 9.95 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen


Pompoensoep 6.50 pompoen / romig / crostini

Tomatensoep 5.65 – crostini / spekjes / bieslook

Wildbouillon 6.50 – bieslook / paddenstoel/ wortel en knol / crostini met wildzwijn

Tussengerechten


Buikspek & gamba 9.95  pompoen / langzaam gegaard

Wildstoof 8.75 – zwijn / hert / bokbier / crostini

 

Hoofdgerechten vis


Gebakken Heekfilet 17.00 – puree / witlof / mosterdsaus

Zeebaars 19.50 – creme van aardpeer / winterpeen / spinaziel / truffelbotersaus

 

Hoofdgerechten vlees


Wildzwijn 19.25 – filet / pompoencreme / bospaddenstoelen / jus

Biefstuk 18.95 – pastinaakcreme / seizoensgroenten / rode wijnsaus

Eendenborst 17.95 – tam / kastanje creme / seizoensgroenten / truffelsaus     supply eendenlever +3.00

Schnitzel 16.50 – salade / champignon/ ui / spek / champignonsaus

Hoofdgerechten vega


Portobello 12.95 – pompoenrisotto / spinazie / salade

Lasagne12.95 – rode biet / geitenkaas / walnoot

Desserts


Dame Blanche 5.45 – vanille parfait / chocolade / amandelkoek

Herfstdessert 6.45 – stoofpeer / vanille ijs / kaneel sabayon

Appeltaartje in een glaasje 7.15 – vanilleroom / koek / appel met kaneel / rozijnen

Boschwachter 6.15 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 6.75  – 3 soorten / kletsenbrood / noten sla / druiven

Kaas 8.75   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven