Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
3 mins

Voorgerechten vis


Kabeljauw carpaccio 8.50  – citrus / wakame / zeevruchten                                                 

 Zalm 8.95 – gegaard / mossel / remoulade / krokantje

Dorade 8.95 – aardappel / soja / zeewier / paprika

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 8.25 / xxl 12,50 – kaas / truffel / pijnboompit 

Steak tartaar 11.50 – rauwe bereiding / truffel /  Parmezaan / kwartelei

Vitello tonato 8.85 – kalf / tonijncreme / kapperappel

Voorgerecht vega


Carpaccio van biet  7.75 – 3 soorten / Heezer geitenkaas / dressing

Quinoa  7.25 – groene asperges / hangop met mint / radijs

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 9.75 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen


Wortelsoep 5.50 – kokos / komijn / koriander

Tomatensoep 4.85 – crostini / spekjes / bieslook

Tussengerechten


Gamba pil pil 8.50 – knoflook / chili / brood

Eendenborst 7.95 – groene asperge / quinoa / pesto

Hoofdgerechten vis


Zalm 17.75 – gegrild / groene asperges / courgette / witte wijnsaus

Tonijn 18.95 – steak / pasta / mossel / witte wijnsaus

Canner Kreeft – half 19.50 / heel 32.50 – pasta / zeekraal / kreeftensaus

Pannetje mosselen 21.50 – 2 sauzen / salade / friet

Hoofdgerechten vlees


Varkenshaas  17.75 – serranoham / kroketje / champignon / rode wijnsaus

Maiskip 15.25- risotto / krokante polenta / wortel / tomatensaus

Schnitzel 15.95 – rösti / warme groente / champignonsaus

Hoofdgerechten vega


Melanzane 12.50 – parmezaan / mozzarella / aubergine

Vega burger 12.50 – broodje / salade / crème fraîche / mint

Desserts


Dame Blanche 5.25 – vanille parfait / chocolade / amandelkoek

Aardbeien 6.75 – sabayon / witte mousse / meringue / vanille ijs

Kokos 5.95 – passievrucht / wodka / choco / meloen / kokosijs

Boschwachter 5.50 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 6.50  – 3 soorten / kletsenbrood / noten sla / druiven

Kaas 8.50   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven