Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
3 mins

Voorgerechten vis


Zalm 8.95 – kapper appel / aardappel / paprika / filodeeg

Dorade 8.95 – pompoencreme / rode ui / furikake / quinoa

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 8.25 / XXL 12,50 – geroosterde pompoen / walnoot / Parmezaan / kervel

Wildplankje 9.25 – paté / bitterbal / rilette van fazant / bouillon

Wildzwijn pastrami 8.85 – couscous / rode ui compote / krokant van desem / pompoen

Voorgerecht vega


Carpaccio van biet  7.75 – geitenkaas / little gem / gepekelde ui / granny smith

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 9.75 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen


Pompoensoep 5.50 – pompoen / romig / crostini

Tomatensoep 4.85 – crostini / spekjes / bieslook

Wildbouillon 5.50 – wild / peterselie / crostini

Tussengerechten


Wildstoof 8.50 – zilverui / bokbier / wortel / crostini

Scampi 8.50 – spaghettini / pesto / tomaat / rucola

Hoofdgerechten vis


Gebakken Heek  16.50 – gratin van pompoen / gestoofde bospaddenstoelen / schaaldierensaus

Zeebaars 18.95 – kruidenpuree  / winterpeen / spinazie / truffel botersaus

Hoofdgerechten vlees


Wildzwijn 17.50 – medaillons / hete bliksem / spitskool / saus van bospaddenstoelen

Maiskip 14.50- risotto / krokante polenta / wortel / tomatensaus

Biefstuk 18.50 – pastinaak crème / kastanje champignon / wortel / rode wijnsaus

Hoofdgerechten vega


Herfstquiche 12.50 – herfstgroenten / salade / brood

Risotto 12.50 – geitenkaas / rode biet / rode wijn / krokant van Parmezaan

Desserts


Dame Blanche 5.25 – vanille parfait / chocolade / amandelkoek

Apple crumble 5.95 – vanille saus / mascarpone / appel

Herfstdessert 6.25 – karamel / chocolade / walnoot

Boschwachter 5.50 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 6.50  – 3 soorten / kletsenbrood / noten sla / druiven

Kaas 8.50   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven