Covid19

Posted on mei 26, 2020, 8:19 am
4 mins

Protocol bij reserveren

 

Reserveren is mogelijk door gebruik te maken van ons online-reserveringssysteem www.deboschwachter.nl/reserveren

Reserveren voor binnen is verplicht.

Tijdens het reserveren wordt aan u gevraagd te bevestigen dat u geen corona symptonen heeft. Alleen dan kunt u uw reservering bevestigen.

Het maximale aantal gasten per tafel is 4.  Uitzondering hierop is wanneer het personen uit één gezinshuishouding betreft.

Reserveert u voor een groter gezelschap, verzoeken wij u de samenstelling van het gezelschap bij de reservering kenbaar te maken, zodat wij voor u de juiste tafel kunnen reserveren.

WIJ HOPEN OP DEZE MANIER VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN DE OVERHEID ZOVEEL MOGELIJK GASTEN OP EEN VEILIGE EN GASTVRIJE MANIER TE KUNNEN VERWELKOMEN.

 

Protocol bij het bezoek

 

Wanneer u heeft gereserveerd ontvangen wij u graag via onze hoofdingang. Hier staat desinfectie voor u klaar.

Nadat onze gastheer/gastvrouw u heeft ontvangen en nogmaals bij u informeert naar eventuele gezondheidsklachten, zult u naar uw tafel worden begeleid.

 

Tijdens het diner verzoeken wij de gasten aan tafel plaats te nemen en aan tafel te blijven. De gastheer/gastvrouw komt bij u aan tafel de bestelling opnemen. Uiteraard zijn de toiletten toegankelijk, maar hou hier ook de gepaste afstand.

 

Na afloop van het diner zal de gastheer/gastvrouw de rekening naar tafel brengen en kunt u deze aan tafel betalen. Bij voorkeur met pin.

 

Na afloop kunt u het restaurant verlaten via de deur naar ons terras aan de voorzijde van het restaurant.

 

DOOR ALLEMAAL NETJES AAN TAFEL TE BLIJVEN, VERMIJDEN WE ZOVEEL MOGELIJK TRAFFIC IN HET RESTAURANT.

 

Volgens de landelijke maatregelen moeten wij om 22.00 uur onze deuren sluiten en zal u dus het pand verlaten moeten hebben.

Wat mag u van ons verwachten:

 

Wij zullen de komende tijd enkel op reservering werken, om zo een goede spreiding te waarborgen.

Wij zorgen dat de tafels op voldoende afstand van elkaar staan zowel binnen als op ons terras.

 

Bij ontvangst zullen wij bij u kort informeren naar uw gezondheid. Deze check heeft tevens bij de reservering plaatsgevonden.

 

Wij hebben een routing door ons restaurant gemaakt, om onnodig passeren te voorkomen. Entree vindt plaats via de hoofdingang van ons restaurant. Vertrekken via de deur van het terras aan de voorzijde van het restaurant.

 

Wij zorgen dat er voldoende desinfectiemiddel aanwezig is bij de entree

 

De toiletten zullen diverse malen worden gereinigd en klinken zullen herhaaldelijk worden gedesinfecteerd

 

In onze keuken werken wij met een streng hygiëne plan, waar ook goede registratie en controle op wordt uitgevoerd. In de keuken werken de medewerkers ook op gepaste afstand van elkaar en zal er zoveel mogelijk met handschoenen aan worden gewerkt.

 

Handen wassen doet de bediening en het keukenpersoneel gedurende de dag door herhaaldelijk.

Uiteraard zijn bovengenoemde punten ook al voor de uitbraak van het Covid 19 een standaard procedure, en heeft hygiëne altijd een hoge prioriteit

Wij stellen uw en onze gezondheid uiteraard op de eerste plaats;

Mocht u twijfels hebben over uw gezondheid, verzoeken wij u uw bezoek uit te stellen naar een later tijdstip. Heeft u twijfels over het bezoeken van ons restaurant, verzoeken wij u ook uw bezoek uit te stellen.

 

Samen met u willen wij een gezellige, gastvrije en veilig bezoek mogelijk maken!

Met gastvrije groet

Jeroen & Wendy van Barschot

Restaurant de Boschwachter