Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
3 mins

Voorgerechten vis


Tonijn 11.15tartaar / scampi / sesam / wakame

Zalm 8.75 – zacht gegaard/ kapperappel / aardappel 

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 9.95 XXL 13.50 – kaas / truffel / pijnboompit / supply eendenlever +4.50

Pastrami van eend 8.95zwarte knoflook/ appel / walnoot / gepekelde ui / waldorf

Winterplankje 8.75 – pastrami / bitterbal / bloedworst / erwtensoep

Voorgerecht vega


Ragout 7.95 – paddenstoelen / brioche / bieslook

Carpaccio van biet 8.15 – walnoot / Heezer geitenkaas / honing

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 9.95 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen


Erwtensoep 6.50 spliterwt / stevig / roggebrood

Tomatensoep 6.50 – crostini / spekjes / bieslook

Bospaddestoelenbouillon 6.50 –  paddenstoel/ wortel en knol / bouillon

Tussengerechten


Buikspek & gamba 9.75 pompoen / langzaam gegaard / couscous

Stoofpotje 8.75 – runds / zilverui / bier / brioche

Hoofdgerechten vis


Kabeljauw 18.50 – spinazie / witlof / gratin / paprikasaus

Zeebaars 17.95 –  savooie / puree / waterkers / witte wijnsaus

Hoofdgerechten vlees


Wildzwijn 18.75sukade / witlof / aardappelragout / jus van tijm

Entrecote 21.95 – andijviestamp / seizoensgroenten / rode wijnsaus of kruidenboter

Maiskip 16.95 – krokante serranoham / gratin / truffelsaus     supply eendenlever +4.50

Schnitzel 17.25 – salade / champignon/ ui / spek / champignonsaus

Hoofdgerechten vega


Portobello 13.25 – pasta / creme fraiche / spinazie / rucola / Parmezaan

Lasagne 13.25 – wintergroenten / witte kaas / salade

Desserts


Dame Blanche 5.45 – vanille parfait / chocolade / amandelkoek

Winters dessert 6.45 – kersen / witte chocolade / kaneel / stoofpeer

Boerenjongens 6.75 – parfait / bitterkoekjes / advocaat

Boschwachter 6.15 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 8.95  – 3 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven

Kaas 10.95   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven