Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
3 mins

Voorgerechten vis


Tonijn 11.95sashimi / tartaar / wasabi / kroepoek

Zalm 8.95 – huisgerookt / picallily / radijs / dille

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 9.95 XXL 13.50 – kaas / truffel / pijnboompit 

Pastrami van eend 9.25couscous / rode ui / krokant van desem / pompoen

supply eendenlever + 6.50

Wildplankje  12.50 – pastrami / rilette van fazant / bouillon / bitterbal

Voorgerecht vega


Herfstragout 8.25 – paddestoelen / bieslook / brioche

Carpaccio van biet (vegan mogelijk) 8.15 – gele biet / rode biet / geitenkaas / pistache

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 12.50 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen


Pompoensoep 6.50 pompoen / romig

Tomatensoep 6.50 –  spekjes / bieslook

Wildbouillon 6.50 –  bieslook / paddenstoel / wortel / knol

Tussengerechten


Buikspek & gamba 9.75 pompoen / langzaam gegaard / couscous

Wildstoof 8.75 – zwijn / hert / bokbier / brioche

 

Hoofdgerechten vis


Heekfilet 17.50 – gratin / witlof / spinazie / mosterdsaus

Zeebaars 19.25 –  gratin / spinazie / scampi / truffel botersaus

 

Hoofdgerechten vlees


Eendenborst 17.95tam / pastinaak crème / truffeljus

supply tranche gebakken eendenlever + 6.50

Biefstuk 18.95 – pastinaak crème / seizoensgroenten / rode wijnsaus of kruidenboter

Wildzwijn 19.50 – fazant / rode kool / kroketje / tijmjus 

Schnitzel 17.25 – salade / champignon/ ui / spek / champignonsaus

Hoofdgerechten vega


Risotto (vegan mogelijk) 14.95 – noten / spinazie / paddenstoelen

Lasagne 15.00 – rode biet / geitenkaas / walnoot

Desserts


Dame Blanche 5.45 – vanille parfait / chocolade / amandelkoek

Crème brûlée 6.45 – Licor 43 / mousse

Chocolade 6.75 – pindarots / brownie / mousse / parfait 

Boschwachter 6.15 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 8.95  – 3 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven

Kaas 10.95   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven