Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
3 mins

Voorgerechten vis


Zeebaars 9.10 – scampi / kerrie / tomaat / kimchi

Zwaardvis 10.50 – komkommer / wakame / sushi rijst/ yuzu

Canner kreeft 14.95 – asperge / saffraan / tomaat / wakame

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 10.00 XXL 13.50 – Parmezaan / truffel / pijnboompit 

Kalfspastrami 9.80 – zoetzure groenten/ mosterdzaad / piccalilly

supply eendenlever + 6.50

Salade perigord 11.50 – geconfijte eend / gerookte eend / eendenlever / frambozendressing

Voorgerecht vega


Geitenkaas 8.10rode biet / macadamia / tabouleh (vegan mogelijk)

Spitskool 8.15 –  oesterzwam / papadum / vadouvan

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 12.50 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen


Kippensoep 6.50 oosters / romig / taugé / gerookte kip

Tomatensoep 6.50 –  achterham / bieslook

Kreeftensoep 9.50 –  rouille / crostini / Hollandse garnalen

Tussengerechten


Scampi & Buikspek 9.80 zoete aardappel / mini paksoi / hoisin lak

Lamscurry 8.50 – couscous / doperwten / groene asperges

Halve canner kreeft 16.95 pasta / asperge / bearnaise

Hoofdgerechten vis


Zeewolf 19.50 – fregula / scampi / saffraansaus

Zalm 17.50 –  bimi / kreeftensaus / venkel

Hele canner kreeft 34.75 – pasta / asperges / bearnaise 

Hoofdgerechten vlees


Piepkuiken 18.50 knolselderij / maïs / doperwten / zwarte knoflook

Biefstuk 18.95 – zoete aardappelpuree / seizoensgroenten / rode wijnsaus

Iberico 19.25 – rendang / filet / wortel / gratin / rozemarijnsaus 

Schnitzel 17.45 –  champignon/ ui / spek / champignonsaus

Hoofdgerechten vega


Risotto (vegan mogelijk) 15.00 – paddenstoelen / groene asperge / krokante Parmezaan

Gebakken Val dieu 20.50 – doperwten / voorjaarsgroenten / amandel / kruiden

Desserts


Dame Blanche 5.70 – vanille parfait / chocolade / amandelkoek

Cheesecake 6.50 – citrus / witte chocolade / parfait

Ananas 6.30 – mango / passievrucht / mascarpone

Boschwachter 6.30 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 9.00  – 3 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven

Kaas 11.00   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven