Menukaart

Posted on augustus 18, 2017, 3:11 pm
2 mins

Voorgerechten vis


Gemarineerde zalm 9.10 – rettich / mierikswortel / bleekselderij /radijs

Voorgerechten vlees


Rundercarpaccio 9.90 XXL 13.50 – Parmezaan / truffel / pijnboompit  supply eendenlever 

Terrine van Fazant 11.50 – knolselderij /  zwammen / gerookte eendenlever / schorseneren

Salade eend 10.50 – geconfijt / vijg / macadamia / aceto supply eendenlever + 4.50

Voorgerecht vega


vegetarisch in overleg

amuse proeverij de Boschwachter


Amuse Proeverij de Boschwachter 12.50 – vijf gerechtjes / 1 bord / humeur van de chef

Soepen

Tomatensoep 6.50 –  vega / tomaat / bieslook

Wildbouillon 8.50 –  wortel / paddenstoelen

Tussengerechten


Tomatensoep 6.50 – romig / bieslook

wildbouillon 8.50 – paddestoel/ groentjes

Hoofdgerechten vis


Koolvis 17.75 – spinazie / knolselderij / puree / kreeftensaus

Hoofdgerechten vlees


Tournedos 24.95 –seizoensgroenten / rode wijnsaus

Herterugfilet 29.95 wildpeper/ rode kool / spruitjes / saus van vossenbessen

Iberico 19.25 – rendang / filet / wortel / gratin / rozemarijnsaus 

Hoofdgerechten vega


Vegetarisch? In overleg stellen we wat voor u samen

Desserts

Chocolade 6.50 – mousse / parfait / kersen / monchou

Boschwachter 6.30 – 3 zoetigheden / humeur van de chef

Kaas desserts


Kaas 9.00  – 3 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven

Kaas 11.00   – 4 soorten / kletsenbrood / notensla / druiven